Pretraga
Linkovi

Korisni linkovi naših dugogodišnjih partnera

Detaljnije >> Linkovi
EKO DETOX ČAJ i EKO DETOX KAPI - tinktura
Zelena kava i Biotin

ZELENA KAVA i *Biotin

500mgx60kapsula

(mjesečna doza)

*Biotin. doprinosi normalnom metabolizmu

Detaljnije >> EKSTRAKT ZELENE KAVE i Biotin
EKO ČAJ za DOJENJE

EKO ČAJ za
DOJENJE
Dodatak prehrani
Organski proizvod
 

Detaljnije >> EKO ČAJ za DOJENJE
Darvitalis d.o.o. - o nama

Darvitalis d.o.o.

aldactone

aldactone hillbrookfarm.com

benadryl and pregnancy second trimester

benadryl and pregnancy

abortion pics

types of abortion blog.fetish-kinks.com

claritin d and pregnancy side effects

claritin and pregnancy

otc ventolin inhaler

ventolin asthma action plan

Tvrtka Darvitalis d.o.o. osnovana je 1992.g. pod nazivom Biotera d.o.o. kao firma u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu. U 2011.g. firma mijenja ime u novi naziv Darvitalis d.o.o., dok su svi ostali podaci ostali nepromijenjeni kao i njeno vlasništvo te ljudski resursi.

Darvitalis je među prvima u EU registrirao veliki broj proizvoda, koji su usklađeni sa Uredbom komisije Europske Unije kao i propisima Republike Hrvatske, pa tako naše proizvode možemo distribuirati i u ostale države članice Europske Unije.

Tvrtka proizvodi biljne čajeve, mješavine biljnih čajeva i kapi te razvija njihov plasman na tržište. Od 2012.g. na tržište plasira kapsulirane proizvode biljnog podrijetla od prirodnih sirovina ljekovitog bilja, a od 2014 godine na tržište plasira i paletu Ekoloških (organskih) funkcionalnih čajnih mješavina i mono čajeva. Sve naše proizvode temeljimo na prirodnoj bazi pa tako i kapsule čiji je sadržaj kontroliranog europskog podrijetla.

Naša vizija je daljnji razvoj i istraživanje proizvoda na što suvremeniji i moderniji način kako bi zadovoljili sve zahtjevnije tržište, kao i potrebe i očekivanja kupaca.


Stranica nema video!